Totul incepe cu un kit de pana.


20130618-113822.jpg

Here we go again! Investita majora in sanatate, stabilitate si performanta a fost facuta. Am un kit de reparative pt roti in cazul in care o albina ce a lins o Viagra se izbeste cu fundul de cauciucurile mele. In rest ce-o mai fi, ploaie, vant, zapada, bautura … ne descurcam pe parcurs.

 

In speranta ca toata aventura ce urmeaza se va desfasura cu partea cauciucata a motocicletei orientata in jos, va salut si va invit sa urmariti expeditia majora ce urmeaza.

Sper sa am timp, internet si chef sa scriu de-a lungul expeditiei si daca reusesc acest lucru, sper ca macar cativa dintre prieteni sa apuce sa citeasca ceva. Oricum este singurul souvenir pe care vi-l pot aduce din aceasta vacanta. Din cauza ca de data asta nu mai sunt singur, ci merge si Adina cu mine, locul in bagaje a devenit o problema, chiar daca volumul s-a triplat fata de excursia precedenta :).

Ar fi normal sa incep prin a prezenta traseul pe care urmeaza sa il parcurgem dar din pacate nu il stiu pe de rost, si oricum nu conteaza prea mult. Cand l-am citit l-am si uitat asa ca voi incerca sa enjoy every day, pas cu pas, si sa ma mir cat mai mult. Se intituleaza Route des Grandes Alpes, deci e prin Alpi. Stiu ca trecem prin Franta, Elvetia, Italia, si in rest vom vedea.

Cu emotie in suflet, cu morcovul in fund si cu speranta unei vacante de neuitat in inima, va pup si ne mai auzim.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Alpi 2013. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Totul incepe cu un kit de pana.

  1. Drum bun si multa distractie! Astept poze!

Lasă un comentariu