Si-am pornit…


image

… am pornit la vanatoarea de muste in viteza. Este deja a doua zi din aventura cand va scriu pt ca aseara mi-a fost imposibil sa rezist tentatiei de a gusta un paharel cu gazdele noastre de la Brasov.

Am ajuns cu bine la BV, prima escala a excursiei, unde am fost primiti foooarte fain la Marcel si Bia. Oameni care nu ne-au mai vazut niciodata dar care sunt mai „motociclisti” in suflet si stil decat oricine altcineva din cei pe care ii stiu eu. Am intrat intr-o curte plina de motociclete, care mi-a dat cateva idei de amenajare peisagistica pt curtea mea.

image

Doamne ajuta sa se adune si la mine prietenii asa dupa ce e gata casa :). Intr-o atmosfera foarte relaxata, s-au dus sticlele una dupa alta, si au inceput povestile de genul ” iti mai amintezti cand eram in…” doar ca in cazul gastii din BV se continua cu Norvegia, Alpi, Elvetia…
Marcel are la moto 200 000 km in bord si motorul e daca imi amintesc bine din 2010, iar Bia este cea despre care toti spun ca daca nu merge Marcel in fata ei sa o limiteze, nu o mai prinde nimeni pana la destinatie.

Am trecut si pe la representanta BMW si am facut o verificare la motor asa ca acu suntem 100% ready for adventure. De dimineata am facut pregatirile audio video pt drum. Adina va avea rolul de regizor si eu am devenit trepied pt camera.

image

Mai atasez cateva poze sugestive si ma duc sa ma echipez. Azi avem cea mai lunga etapa, nu neaparat ca nr de km dar ca durata. Brasov – Szeged.

Ah! Sa nu uit ce am invatat ieri: calul (motocicleta) nu se lasa seara flamand, cum sa fac focul pt gratar rapid si eficient cu o sticla de plastic si 3 ziare, si ca a fi motociclist chiar e o chestie de suflet.

Inca o data MULTUMESC ADI LUNGU! ca ne-ai invitat in tura asta si in gasca asta de oameni faini.

La drum!

image

Marcel

image

Cum trebuie sa arate un dulap de bucatarie

image

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Si-am pornit…

  1. Radu zice:

    Povestesti asa frumos, mai mai ca imi vine sa ma fac si eu motociclist! Drum bun si have fun!

  2. Sorel zice:

    Foarte excitant, percep parca cum va trepideaza cerebelu. Se cheama dor de duca?

  3. Carmen zice:

    …Ce-aveau si foc in suflet si-n ochi aveau lumina…
    Va doresc drumul cel bun si aventuri de neuitat!

Lasă un comentariu