Despre mine

Numele meu este Andrei Danila. Varsta: 31 de ani. Numele blogului este ” Long way to London”. Distanta este 8000+ km. Scopul este aventura, experimentarea, incercarea de a trece de la discutiile interminabile cu Sorin de genul „Cand facem si noi o excursie mai lunga cu motoarele?” la a ma urca pe motocicleta si a parcurge mai mult de 8000 de km in 15 zile. 🙂 Cam atat pentru moment despre mine. Restul pe parcursul expeditiei, prin posturile de pe blog.
Welcome to my blog!

2 răspunsuri la Despre mine

  1. alinschiopu zice:

    FELICITARI ! Am ajuns din intamplare pe blogul tau mai exact de pe unul din blogurile(mai nou) lui Mono. Cred ca am reusit sa-l rasfoiesc in proportie de 80% pt ca ma manca invidia intr-o oarecare masura. Sper ca pana al 30 de ani sa vorbesc si eu la trecut despre excursia vietii mele. Mi-a placut maxim ideea si cum a decurs totul. Iti mai zic inca odata felicitari si mult succes in viata.

  2. Andreea zice:

    Nu stiu daca am citit vreodata un articol care sa arate intr-o mai mare masura cat de superba e Londra.Locuiesc aici de 8 luni (si jumatate aproape) si nu a durat mult pana sa ajung la concluzia ca nu as vrea sa plec prea curand de aici.
    Aici parca iarba e mai verde,cerul mai senin si norii mai pufosi.
    Libertatea de a fii ce vrei si cum vrei aici ,fara a fi judecat,face din Londra un loc ideal de trait.Nu spun ca nu imi e dor de Romania dar oportunitatile pe care le ofera Londra sunt mai importante momentan.
    concluzia?inteleg de ce te-ai indragostit de Londra 🙂 Poate data viitoare cand mai vii o punem de un english breakfast 🙂

Lasă un comentariu