Pasiune sau nebunie?


Am vazut ce a scris Adrian pe blog la el aseara si m-am tot gandit. Ce ma face sa fac excursia asta? Nu stiu daca e neaparat pasiunea pt motor. E si asta intr-o mare masura, dar dupa primele sute de km treci la altceva. Nu stiu cum sa va explic sau cum sa va determin sa faceti ceva de genul asta?
Avem doar o viata si asta merita traita cat mai frumos… poate asa. Ce mi-e clar e ca de vreo saptamana sunt pe drumuri. Cu exceptia unei singure zile cand am mers cu masina, in rest am stat numai pe motor. Mainile ma dor incredibil de tare, nici nu pot sa intorc cheia in broasca la hotel. Asa de tare ma dor antebratele si palmele. Norocul meu e ca astia au cartela la usa si nu trebuie sa intoc cheia . :)))
Seara cand ajung la cate o destinatie sunt de obicei terminat , fatza imi e iritata de la stat cu casca asta in cap toata ziua, in fiecare dimineata fac exercitii ca sa imi pregatesc spatele pt drumul din ziua respectiva, cand vad ca se termina benzina din rezervor stiu ca am sa opresc cateva minute la benzinarie si ma pot dezmorti, dar este incredibil de frumos.
Depasesc in mintea mea tot felul de recorduri persoanle, vad locuri incredibil de frumoase, imi demonstrez ca pot, ma salut cu motociclisti pe care nici nu ii stiu, si care au numere la motoare din tari pe care nu le recunosc. Ajung seara si dupa o bere cad lat.
Dar se merita si as face-o inca odata fara sa clipesc.
Mi-am dat seama ca trebuie sa iti iei echipament foarte bun ( cel mai bun pe care ti-l permiti) , e important sa iti cumperi o motocicleta buna ( sunt uimit de cum inghite Hondutza kilometru dupa kilometru fara sa zica nimic ). Nu conteaza viteza, sa mergi prin oras cu 200 la ora. E o tampenie. Nici pe autostrada nu iti trebuie asa viteza . Din ce am vazut viteza de croaziera e undeva intre 120 si 150. Aici te simti si confortabil, si faci si km intr-un ritm ok.
Ieri am mers din Lickhsteinstainainnain pana …. va dau acum adresa hotelului unde suntem ca pe bune nu am habar. Cred ca mai avem 200 km pana la Calais. Suntem la hotelul Hotel Du Golf De L’Ailette (in Chamouille, Franta http://www.ailette.fr ). Am deschis mai devreme usa la balcon si am vazut ca e un lac aici cu cateva yachturi pe el. 🙂 Stati sa fac o poza, cu toate ca e cam ceatza.

Cum spuneam , e prea mare ceatza momentan.
Ca un mic rezumat a ceea ce s-a intamplat pana acum, pt ca nu stiu cand prind urmatoarea conexiune la internet:

27-30 iulie – Iasi – Transfagarasan ( and arround ) 450 km (asta am aproximat-o eu din ochi dar cam asa e)
30 iulie – plecare de la Casa Mosului – Bors 355 km
31 iulie – Bors – Viena 560 km
32 iulie :)) sau cum il stiu altii 1 august Viena – Lichtenstein 650 km
2 august Lichtenstein – Franta ( aici unde sunt acum ) 770 km ( cred ca macar 300 km au fost facuti pe ploaie)
Pana acum cam 2785 km .

Spatele e ok, mainile ma dor si palmele nu le mai simt de vreo 2 zile, cel putin cate 2 degete, nu mai am sosete curate, si tricourile sunt deja la a doua purtare :))).

Dar este incredibil de frumos. Acum ma duc la micul dejun, si apoi pornim spre Anglia.
Va multumesc celor care cititi si comentati pe blog, nu va pot descrie cat de misto e feelingul cand ajung undeva, intru pe net si vad commenturi :). Inseamna ca daca stau cateva ore si scriu aici nu e degeaba .
Va doresc sa faceti o excursie care sa va placa cat mai curand. Sau mai bine, faceti orice, faceti chestii care va plac, descoperiti-va pasiunile si sacrificati tampeniile de zi cu zi pentru pasiunile care va fac fericiti.
MERITA!

O zi buna, eu merg mai departe!

Acest articol a fost publicat în The trip to London și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Pasiune sau nebunie?

  1. Cosuleanu Constantin zice:

    Drum bun si fara gropi .. la anu ma iei si pe mine? 😛

  2. Stefan zice:

    drum bun,
    aveti grija de voi , aventura adrenalina alaturi de prieteni , DA, simt.
    La final o bere rece 😀 si somn 2 zile

  3. fmmirel zice:

    uuu….francais……le de la ble de blu bla ble :)) 150 la h pe motocicleta, ti-am mai zis eu ca pe motocicleta ta mi-era frica sa stau cat e pe loc deci… 😀 take care on ze trip and have fun;) suna uber cool toate locatiile de pana acum…keep us updated!

  4. Gabi zice:

    Am ajuns la zi 😉 Foarte faina ideea de a scrie impresiile, e ca si cum am fi acolo cu tine.
    Drum bun si asteptam noi postari!
    Pentru refacere rapida, iti recomand sa mai stai in cap si sa faci lumanarea cand ajungi seara la hotel (poti incerca si pe motor…) pentru perioade scurte de timp, adica 1-2 minute si cand revii sa ramai la fel putin timp culcat, sa nu e ridici brusc. E bun, pentru circulatie, spate, creier, ochi, maini etc.

  5. Stef zice:

    Mi se pare incredibil de tare ceea ce faci..te felicit pentru curaj, ambitie si restul..permite-mi sa incadrez si eu in aceasta categoria mai noua mea pasiune: urcatul pe munte..tot asa am facut si eu de 1 mai, luat un rand de haine si urcat prin zapada pana la genunchi pana la cabana meteo pe Pietrosul..din pacate de acolo pe varf nu mai erau decat vreo cateva sute de metri, dar pericolul de avalansa ne-a facut sa dam inapoi..oricum ideea de libertate merita exploatata la maxim..felicitari si drum bun in continuare

  6. Monoranu zice:

    Nebuni suntem noi toti ceilalti care mergem intr-o amarata de vacanta pe litoralul din Romania si dam o caruta de bani pentru cateva zile de plaja si baie intre gunoaie la propriu si la figurat. 🙂

  7. Radu Onofrei zice:

    Sef, am revenit si am ramas placut surprins sa citesc acest blog. Zilnic intru si vreau sa citesc ce ai mai facut.
    Sa ai o calatorie fara evenimente, si sa va intoarceti sanatosi.

Lasă un comentariu